Hvordan foregår en behandling

En kropsbehandling hos mig begynder med en samtale om dine udfordringer/problematikker eller det du ønsker at arbejde med.

Bagefter lægger du dig på min briks i undertøj under et tæppe. Her vil jeg mærke og lytte ind i din krops spændinger, hold og bevægelighed. Ved hjælp af pulsering, tryk, massageteknikker (der vil være elementer fra zoneterapi og akupressur), stræk, vejrtrækning og samtale, arbejder vi i fællesskab på at forløse og skabe gennemstrømning i kroppen, så ”livet” bedre kan strømme ind og rundt. Der findes mange værktøjer, men ingen fast opskrift. Hver behandling vil være forskellig, da jeg arbejder intuitivt med netop din krop, som den er lige nu. Efter behandlingen ligger du et par minutter på briksen. Inden du går hjem, har vi en kort samtale og hvis der er brug for det, får du øvelser med, som du kan lave derhjemme.

En kropsbehandling frisætter mange affaldsstoffer, som har været ophobet i kroppen, derfor er det vigtigt at drikke RIGELIGT MED VAND resten af dagen, for at hjælpe kroppen med at udskille dem.

Hvis du er i tvivl om en efterreaktion, er du altid velkommen til at kontakte mig.