Om mig

Jeg hedder Mette Grüner Hanson og er født i 1974.

Først og fremmest er jeg mor til 3 børn i alderen 22, 10 og 7 år. Jeg bor i Vanløse med sammen med min mand Pablo.

Spørgsmålet om hvad det egentlig vil sige ”at være menneske” har altid interesseret mig, og jeg føler mig dybt taknemmelig over alle de lærerige menneskemøder og relationer, mit liv har været beriget med;

Jeg har boet og arbejdet med mentalt handicappede voksne i Sydtyskland i 4 år, arbejdet i børnehave og været frivillig i en helsekostforretning. Som ganske ung brændte jeg for at lave teater; uddannede mig til dramaleder, var med i en teatertrup og lavede workshops. Min største interesse var improvisations-, krops- og masketeater.

I 2005 jeg læste til Steinerlærer og skrev speciale om gymnastik. For at være helt ærlig var det egentlig interessen for at studere det holistiske verdens- og menneskesyn, der gjorde, at jeg tog den uddannelse, da jeg altid havde troet, at jeg i hvert tilfælde ikke skulle være lærer. Men livet er jo finurligt og jeg endte med at arbejde som lærer i næsten 18 år – og at elske det. Gennem årene har jeg arbejdet både som klasselærer og som faglærer blandt andet i specialundervisningen, tysk, håndarbejde, teater og som gymnastiklærer på alle alderstrin. Gennem arbejdet med gymnastikken blev det så tydeligt, hvordan sindet ytrer sig igennem kroppen, og hvordan man gennem kroppen kan arbejde med sindet.

I 2017 kunne jeg mærke et voksende ønske om at arbejde mere i dybden med mennesker, end det var muligt som lærer. Jeg gik ned på halvtid og tog uddannelsen som kropsbehandler og kropsterapeutisk træner hos ManuVision. I nogle år, var jeg klasselærer og behandler samtidig, men i sommeren 2022 sagde jeg op på skolen for at kunne hellige mig behandlerrollen helt.

I 2022 – 2023 tog jeg uddannelsen til Naturterapeut – en overbygning hos ManuVision.

Jeg er registert alternativ behandler (RAB-godkendt) og er eksamineret i ”Fysiologi og Anatomi” og ”Patologi og Sygdomslære” ved Karsten Munk Instituttet.